Samsung ar putea pregăti lansarea lui Galaxy Alpha pentru data de 4 august

901 ori
<b>Samsung ar putea pregăti lansarea lui Galaxy Alpha pentru data de 4 august</b>Ajuns pe web acum ceva timp, primul Samsung metalic, și anume modelul Galaxy Alpha ar putea fi lansat chiar luna viitoare pe data de 4. După cum bine știm, acest device a fost remarcat într-o serie de numeroase fotografii hands-on, cât și în cadrul...

Ajuns pe web acum ceva timp, primul Samsung metalic, și anume modelul Galaxy Alpha ar putea fi lansat chiar luna viitoare pe data de 4. După cum bine știm, acest device a fost remarcat într-o serie de numeroase fotografii hands-on, cât și în cadrul unor documente de certificare din partea Bluetooth SIG.

Deși se vrea a fi un device metalic, Samsung Galaxy Alpha beneficiază de un astfel de material doar pe marginile sale, în timp ce capacul spate este realizat din același material plastic cu textură metalică ca și alte numeroase modele Samsung de până acum.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice ne putem aștepta la un display HD de 4.8 inch, un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, o cameră foto de 13 megapixeli, cât și o serie de funcții întâlnite pe Galaxy S5, cum ar fi scanner-ul pentru amprente și senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×