HTC trimite invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 19 august; HTC One W8 așteptat să debuteze oficial

Autor:  | Publicat în:  HTC 707 ori
<b>HTC trimite invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 19 august; HTC One W8 așteptat să debuteze oficial</b>Ajuns pe web web acum câteva zile sub forma unei randări foto, iată că HTC One (M8) în versiunea cu Windows Phone 8.1 ar putea deveni realitate cât de curând. Recent, compania taiwaneză a trimis o serie de invitații pentru un eveniment ce va avea...

Ajuns pe web web acum câteva zile sub forma unei randări foto, iată că HTC One (M8) în versiunea cu Windows Phone 8.1 ar putea deveni realitate cât de curând. Recent, compania taiwaneză a trimis o serie de invitații pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 19 august în New York.

După cum cei de la WPcentral sugerează, acest nou device pregătit de către HTC ar putea debuta în magazine la doar 2 zile după evenimentul de lansare, lucru pe care l-am remarcat și în cazul modelului flagship One (M8), device ce a ajuns în retail chiar în aceeași zi de la anunțul oficial.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, HTC One W8 va beneficia de toate acele funcții regăsite și pe modelul standard, cum ar fi un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core de 2.3 GHz, 2 GB RAM și o cameră foto DUO. De asemenea, odată cu update-ul WP 8.1 GDR1, One W8 va putea adopta o husă Dot View ca și versiunea sa Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×