Samsung ar putea să îşi aducă telefonul flexibil cel nou la MWC 2017, sub formă de prototip

1.632 ori
<b>Samsung ar putea să îşi aducă telefonul flexibil cel nou la MWC 2017, sub formă de prototip</b>Cum lansarea lui Galaxy S8 nu va avea loc în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, sud-coreenii pregătesc dezvăluirea unor alte dispozitive. Și ce alt produs mai inedit de afișat la fața locului decât un smartphone flexib

Chiar dacă Samsung nu ne va aduce flagship-ul Galaxy S8 la MWC 2017, se pare că ei au pregătit un terminal cel puţin la fel de interesant. Nu e vorba despre noile tablete, ci despre un smartphone flexibil, aparent.

Surse din Coreea de Sud scriu că Samsung Electronics şi Samsung Display vor aduce în Barcelona cel mai nou smartphone flexibil şi pliabil, dar el nu va fi expus pentru public. Va putea în schimb fi văzut într-o expoziţie privată, probabil oferită doar partenerilor şi jurnaliştilor cu ştaif. Îmi imaginez că e ceva de gen expoziţia backstage ce a inclus un demo BlackBerry Mercury la CES 2017.

Deocamdată Sammy vrea să evalueze reacţiile şi feedback-ul celor care pun mâna pe prototipuri înainte de a le prezenta publicului său înainte de a începe producţia. Va fi totuşi o altă variantă de telefon ce se poate îndoi şi la standurile pentru public, acel model deschizându-se şi închizându-se că o carte şi devenind un soi de tabletă. Tehnologia pentru ambele tipuri de telefoane există şi e pe bază de poliamidă transparentă, o peliculă care înlocuieşte unul ditnre straturile de sticlă şi care se poate produce în masă fara probleme.

MWC 2017 va fi vital pentru deciziile Samsung legate de acest proiect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×