LG Watch Sport și LG Watch Style sunt anunțate oficial; rulează Android Wear 2.0 și prețurile încep de la 249 dolari

2.063 ori
<b>LG Watch Sport și LG Watch Style sunt anunțate oficial; rulează Android Wear 2.0 și prețurile încep de la 249 dolari</b>Sud-coreenii de la LG Electronics au anunțat seara trecută lansarea noilor smartwatch-uri Watch Sport și Watch Style - modele ce vin din fabrică cu Android Wear 2.0 preinstalat la pachet. În vreme ce varianta Sport se remarcă prin display-ul mai generos

Primele smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 de pe piață sunt aici și ele provin din partea producătorului sud-coreean LG Electonics care le va aduce la vânzare pe piața din SUA începând din data de 10 februarie. Noul release Android Wear ne aduce un magazin de aplicații dedicat, integrarea lui Google Asisstant și în cazul modelelor echipate cu 4G și funcția de a rula independent de un smartphone. 

LG Watch Style

LG Watch Style

Varianta mai accesibilă și mai compactă dintre cele două ceasuri menționate mai sus se numește LG Watch Style. În ciuda acestui nume, design-ul nu este unul prea elegant, poate doar cureaua din piele să contribuie puțină la această alură (curea ce poate fi înlocuită la nevoie). Ca dotări avem un display circular P-OLED de 1.2 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, conectivitate Bluetooth, Wi-Fi și un senzor de lumină ambientală.

Primim un procesor Snapdragon Wear 2100 la interior, 512 MB RAM și 4 GB spațiu intern de stocare. Ceasul mai oferă o baterie de 240 mAh, un cadran metalic și certificare IP67 pentru rezistență la apă. Aflați că variantele titantium și silver vor costa 249 dolari, pe când modelul rose gold va fi comercializat pentru 279 dolari. 

LG Watch Sport

LG Watch Sport

Cât despre LG Watch Sport, acesta se bucură de dotări mai serioase precum 768 MB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, conectivitate A-GPS, NFC, Bluetooth, Wi-Fi și 4G LTE. Avem la dispoziție un display P-OLED de 1.38 inch cu rezoluție de 480 x 480 pixeli, un senzor de puls, barometru și senzor de lumină ambientală.

Ceasul include la pachet un procesro Snapdragon Wear 2100 și avem aici parte de certificare IP68 pentru rezisteă la apă. LG Watch Sport vine pe titanium și albastru la un preț de 349 dolari. Deși acesta este modelul premium dintre cele două, dintr-un motiv sau altul primim o curea din silicon ce nici măcar nu va putea fi înlocuită pe viitor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×