Samsung Armani devine "Contele Dracula"

1.757 ori
<b>Samsung Armani devine "Contele Dracula"</b>Se pare ca brandul Armani nu impresioneaza atat de mult in China, fiind cu siguranta mai putin apreciat decat Contele Dracula. De aceea Samsung W629 este rebotezat, "Contele Dracula" luand locul brandului din lumea modei. Terminalul pastreaza majoritatea...

Se pare ca brandul Armani nu impresioneaza atat de mult in China, fiind cu siguranta mai putin apreciat decat Contele Dracula. De aceea Samsung W629 este rebotezat, "Contele Dracula" luand locul brandului din lumea modei.

Terminalul pastreaza majoritatea functiilor predecesorului sau european, inclusiv designul, interfata touchscreen si display-ul cu diagonala de 2.6 inch. "Contele Dracula" include o camera de 3 megapixeli si suporta Bluetooth A2DP Stereo si conectivitate GPRS. Telefonul Samsung Anycalll W629 (Dracula) a primit totusi si o serie de modificari, care il fac ideal pentru piata chinezeasca. Astfel, terminalul este mai gros decat varianta Armani si, ca si Samsung W619, el a devenit un hibrid CDMA/GSM.

Handsetul suporta acum conectivitate GSM (900/1800 MHz) si CDMA 1x (800 MHz). La ora actuala nu exista planuri de marketing pentru terminal in afara Chinei, totusi, cu mici ajustari, telefonul ar putea avea succes in tari ca Rusia sau SUA. Popularitatea "Contelui Dracula " s-ar datora suportului CDMA si GSM, ambele extrem de des folosite in tarile anterior mentionate. Mai este nevoie sa mentionam cat de popular ar fi terminalul la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×