Telefonul explodat ucide!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.065 ori
<b>Telefonul explodat ucide!</b>V-am mai informat in trecut despre accidente cauzate de bateriile defectuoase ale terminalelor mobile, cu accentul pus pe problema celor de la Nokia, in aceasta vara. Ei bine, de data aceasta avem de-a face cu un accident mortal, provocat de bateria unui...

V-am mai informat in trecut despre accidente cauzate de bateriile defectuoase ale terminalelor mobile, cu accentul pus pe problema celor de la Nokia, in aceasta vara. Ei bine, de data aceasta avem de-a face cu un accident mortal, provocat de bateria unui telefon, care a explodat.

Un barbat de 33 de ani care lucra pe un excavator in Korea a fost gasit mort langa vehicul de catre prietenii sai. Se pare ca domnul Seo avea un telefon mobil in buzunar, cu o baterie extrem de topita, din cauza careia barbatul si-a fracturat si ars pieptul. Dupa imaginea oferita de site-urile locale, ne dam seama ca avem de-a face cu un telefon Samsung. Evident, domnul Seo ar mai fi rezistat cateva secunde/minute, daca terminalul ar fi avut o husa si ne surprinde sa aflam ca bateriile se pot topi, nu exploda, in cazul unei defectiuni.

Ramane de vazut ce reactie va avea producatorul Samsung in urma acestui fapt grav, care ii va scadea popularitatea si va atrage poate si rechemarea unor modele. Exista totusi si posibilitatea ca telefonul sa fi folosit o baterie care nu era a sa, sau ca handsetul sa fi picat pe mana unor hackeri de hardware, care sa-l fi customizat prost. Va reamintim ca Nokia si Matsushita, furnizorul de baterii al companiei finlandeze au avut probleme similare, cauzate de acumulatori defectuosi, ce au dus la retragerea a 40 de milioane de telefoane de pe piata mobila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×