Samsung brevetează un aliaj de magneziu numit Metal 12 ce ar putea fi utilizat pe Galaxy S9 și S9+

1.501 ori
<b>Samsung brevetează un aliaj de magneziu numit Metal 12 ce ar putea fi utilizat pe Galaxy S9 și S9+</b>Descoperim astăzi un brevet recent primit de către Samsung, unul ceva mai diferit. Acesta este asociat unui nou aliaj de magneziu creat de către sud-coreeni și folosit în acest moment pentru carcasa dispozitivului numit Notebook 9 (2018)

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui Samsung Galaxy S9, telefon care ar putea debuta chiar pe 25 februarie cu o zi înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona. Oficialii companiei au confirmat că telefonul flagship sosește aici și până ce vom vedea live telefonul la fața locului ne mai petrecem timpul în jurul leak-urilor ajunse online. Astăzi de exemplu aflăm că S9 ar putea fi primul smartphone Samsung realizat dintr-un nou aliaj de magneziu.

Metal 12

Materialul numit Metal 12 tocmai ce a primi trademark-ul pe plan european și este deja folosit pe laptop-ul numit Notebook 9 (2018) - având ca proprietăți durabilitatea superioară și greutatea redusă. Cel mai probabil în cazul unui telefon nu se vor remarca schimbări mari la nivel de greutate comparativ cu unul realizat din aliaj de aluminiu dar ar trebui să vedem un plus adus la capitolul rezistență.

Brevetul primit de sud-coreeni face referire la utilizarea materialului pe telefoane viitoare și chiar pe smartwatch-uri, astfel că sosirea pe S9 nu este exclusă. Ne vom lămuri dacă acest aliaj este folosit la construirea carcaselor lui S9 și S9+ luna viitoare și așteptăm să vedem cum celebrul youtuber JerryRigEverything îi va testa durabilitatea promisă pe hârtie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×