CEO-ul Samsung confirmă lansarea lui Galaxy S9 în cadrul târgului MWC 2018

1.250 ori
<b>CEO-ul Samsung confirmă lansarea lui Galaxy S9 în cadrul târgului MWC 2018</b>În cadrul acestei ediții CES nimeni altul decât CEO-ul Samsung a afirmat că flagship-ul Samsung Galaxy S9 are programat un debut la final de februarie cu ocazia târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 ce are loc în Barcelona

Chiar la CES 2018, nimeni altul decât CEO-ul Samsung DJ Koh a anunțat faptul că lansarea flagship-ului Galaxy S9 este programată pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona ce are loc la finalul lunii februarie. Tot atunci sud-coreenii vor anunța și data la care terminalul va ajunge în magazine, fiind cel mai probabil vorba despre a doua parte a lunii martie sau de începutul lui aprilie.

Din ce am aflat pe seama numeroaselor leak-uri, diagonalele pentru cele două modele (S9, S9+) vor rămâne neschimbate raportat la generația din 2017, numai că de această dată vom remarca un raport screen to body mai generos. De asemenea, S9+ va fi singurul model din duo-ul de față ce va sosi echipat cu o cameră duală în spate și desigur cu o baterie mai mare.

Nu există detalii despre prețuri, dar ținând cont de sumele la care gama Galaxy A8 (2018) sosește pe piață, ne putem aștepta ca varianta de top Galaxy S9+ să ajungă la 1000 euro cel mai probabil!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×