TAG Heuer Connected Modular 41 este un nou smartwatch de lux ce costă cât un iPhone X

Autor:  | Publicat în:  TAG Heuer 2.015 ori
<b>TAG Heuer Connected Modular 41 este un nou smartwatch de lux ce costă cât un iPhone X</b>Începutul săptămânii ne aduce și lansarea unui nou smartwatch de lux, cea a lui TAG Heuer Connected Modular 41 - o versiune cu 350 dolari mai ieftină a lui Connected 45. Acesta este ceva mai compact dar la bord avem dotări destul de

La mijloc de ianuarie celebrul producător TAG Heuer a anunțat lansarea unui nou smartwatch de lux, model numit Connected Modular 41 ce se dorește a fi o versiune mai compactă a lui Modular 45. Prețul scade cu 350 dolari față de acesta din urmă, dar la 1200 dolari tot vorbim despre un ceas inteligent pe care nu oricine și-l poate permite.

TAG Heuer Connected Modular 41

Smartwatch-ul ce costă cât un iPhone X aduce un cadran de 41 mm și este disponibil în 7 variante basic se pare. Are un ecran AMOLED cu rezoluție de 390 x 390 pixeli, luminozitate maximă de 350 unități nits și o densitate a pixelilor de 326 ppi. Rulează Android Wear și aflăm că produsul reprezintă rezultatul unei colaborări cu Intel și Google.

Ceasul mai oferă și 8 GB de stocare, 1 GB de RAM, procesorul Snapdragon Wear 2100 și conectivitate GPS, respectiv NFC pentru realizarea de plăți prin intermediul serviciului Android Pay. Dispune de certificare 5ATM pentru rezistența la apă de până la 50 metri și este compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 9. Prețul este de 1200 dolari!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×