Samsung confirmă din greşeală existenţa tabletei Galaxy Tab S2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 906 ori
<b>Samsung confirmă din greşeală existenţa tabletei Galaxy Tab S2</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma aflam de existenţa tabletei Galaxy Tab S2, care va sosi &icirc;n 2 versiuni de diagonală şi iată că azi avem şi confirmarea celor de la Samsung cu privire la acest produs. Ea a venit din greşeală, printr-un...

Cu câteva zile în urma aflam de existenţa tabletei Galaxy Tab S2, care va sosi în 2 versiuni de diagonală şi iată că azi avem şi confirmarea celor de la Samsung cu privire la acest produs. Ea a venit din greşeală, printr-un changelog al unei aplicaţii.

E vorba despre Hancom Office Hshow 2014, aplicaţie inclusă pe unele tablete Samsung. Changelog-ul sau menţionează compatibilitatea cu tabletele Galaxy Tab S2, pe lângă Galaxy Tab A. Zvonuri precedente afirmau că produsele din această serie vor debuta luna viitoare, cu diagonale de 8 şi 9.7 inch, dar şi panou Super AMOLED cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli la bord.

Alte dotări includeau Android 5.0 Lollipop, un procesor 64 bit Exynos, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi LTE Categoria 6, în variantele LTE. Există şi o cameră de 8 megapixeli în spate şi una frontală de 2.1 MP, iar noile tablete ar urma să fie chiar mai subţiri decât iPad Air. Nu avem preţuri pentru aceste terminale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×