Samsung confirmă din greşeală existenţa tabletei Galaxy Tab S2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 928 ori
<b>Samsung confirmă din greşeală existenţa tabletei Galaxy Tab S2</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma aflam de existenţa tabletei Galaxy Tab S2, care va sosi &icirc;n 2 versiuni de diagonală şi iată că azi avem şi confirmarea celor de la Samsung cu privire la acest produs. Ea a venit din greşeală, printr-un...

Cu câteva zile în urma aflam de existenţa tabletei Galaxy Tab S2, care va sosi în 2 versiuni de diagonală şi iată că azi avem şi confirmarea celor de la Samsung cu privire la acest produs. Ea a venit din greşeală, printr-un changelog al unei aplicaţii.

E vorba despre Hancom Office Hshow 2014, aplicaţie inclusă pe unele tablete Samsung. Changelog-ul sau menţionează compatibilitatea cu tabletele Galaxy Tab S2, pe lângă Galaxy Tab A. Zvonuri precedente afirmau că produsele din această serie vor debuta luna viitoare, cu diagonale de 8 şi 9.7 inch, dar şi panou Super AMOLED cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli la bord.

Alte dotări includeau Android 5.0 Lollipop, un procesor 64 bit Exynos, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi LTE Categoria 6, în variantele LTE. Există şi o cameră de 8 megapixeli în spate şi una frontală de 2.1 MP, iar noile tablete ar urma să fie chiar mai subţiri decât iPad Air. Nu avem preţuri pentru aceste terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×