Samsung inaugurează scannerul de iris pe tableta low end Galaxy Tab Iris, destinată mediului enterprise

964 ori
<b>Samsung inaugurează scannerul de iris pe tableta low end Galaxy Tab Iris, destinată mediului enterprise</b>Sud-coreenii de la Samsung inaugurează astăzi scannerul de iris, odată cu lansarea tabletei low-end Galaxy Tab Iris. Produsul de față este destinat mediului enterprise, și pentru moment va fi disponibilă doar pe piața din India la un preț de 200 dolari

Zvonurile din ultima vreme legate de Galaxy Note 6 au menţionat, printre altele şi includerea unui scanner de iris pe acest terminal. Tehnologia a debutat totuşi deja pe un device Samsung şi nu e vorba de un telefon, ci de  o tabletă.

Numele său este Samsung Galaxy Tab Iris, iar produsul e unul entry level, destinat pieţei enterprise şi lansat doar în India deocamdată. Acesta este un model cu ecran de 7 inch, care va fi utilizat în mediu guvernamental, dar şi în instituţii bancare, educaţie şi servicii. Terminalul vine cu un scanner ocular dual şi va reduce birocraţia.

El va permite cetăţenilor să se înregistreze şi să facă plăţi de taxe mai uşor. Serviciile bancare accesate de pe acest device sunt ultra securizate prin scanarea de iris. În rest Galaxy Tab Iris are dotări modeste, precum o rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, Android 5.0 ca OS, 8 GB stocare, 1.5 GB RAM şi o cameră de 5 MP în spate. Vine şi cu o baterie de 3600 mAh şi costă 200 dolari, iar spatele e acoperit cu imitaţie de piele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×