Samsung confirmă lansarea noului Galaxy S5 prin intermediul unui video teaser

1.953 ori
<b>Samsung confirmă lansarea noului Galaxy S5 prin intermediul unui video teaser</b>Iată că astăzi toate zvonurile cu privire la anunțul noului Galaxy S5 se adeveresc. Cei de la Samsung tocmai au postat un prim video-teaser care confirmă următoarea generație Galaxy #TheNextGALAXY ce va fi prezentată în cadrul evenimentului...

Iată că astăzi toate zvonurile cu privire la anunțul noului Galaxy S5 se adeveresc. Cei de la Samsung tocmai au postat un prim video-teaser care confirmă următoarea generație Galaxy #TheNextGALAXY ce va fi prezentată în cadrul evenimentului Unpacked 5, pe data de 24 februarie începând de la ora 9 PM, ora României.

Videoclipul prezintă o serie de activități ce fac parte din momentele speciale din viața noastră, iar undeva pe la secunda 12, putem observa și un mic moment de captură slow-motion, ce ar putea da de înțeles faptul că noul Galaxy S5 va dispune de o soluție similară de captură video slow-motion cum am întâlnit pe iPhone 5s.

De asemenea, videoclipul cuprinde și o serie de termeni, cum ar fi selfie, o funcție folosită din ce în ce mai mult în ultimul timp și care ne dă un mic indiciu despre faptul că noua cameră frontală va fi una pe măsură. Așteptăm cu nerăbdare lansarea lui Galaxy S5 de săptămâna viitoare, eveniment de unde colegul nostru Zsolt ne va aduce cele mai noi materiale video și informații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×