Acer a anunțat oficial modelul Liquid E3; acesta va ajunge pe piață În luna aprilie

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.219 ori
<b>Acer a anunțat oficial modelul Liquid E3; acesta va ajunge pe piață În luna aprilie</b>în cursul zilei de ieri, pe lângă modelul Liquid Z4, cei de la Acer au prezentat și noul smartphone mid-range Liquid E3. Din câte se pare, acesta va fi un rival pentru Motorola Moto G, device ce a ajuns să fie destul de popular în ultimul timp....

în cursul zilei de ieri, pe lângă modelul Liquid Z4, cei de la Acer au prezentat și noul smartphone mid-range Liquid E3. Din câte se pare, acesta va fi un rival pentru Motorola Moto G, device ce a ajuns să fie destul de popular în ultimul timp.

Acer Liquid E3 dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

De asemenea, terminalul mai vine cu 4 GB memorie de stocare și Android 4.2.2 JellyBean preinstalat. Prețul lui Acer Liquid E3 va fi de aproximativ 199 euro și va ajunge pe piață în luna aprilie. Vom avea ocazia să aruncăm o privire asupra acestor device-uri prin intermediul trimisului nostru la Barcelona, Zsolt Tamássy ce va fi prezent la show-ul MWC 2014 timp de 3 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×