Clapeta nu moare! Samsung lucrează la un telefon cu clapetă și procesor Snapdragon 800

1.260 ori
<b>Clapeta nu moare! Samsung lucrează la un telefon cu clapetă și procesor Snapdragon 800</b>Cei care sunt la curent cu trendurile din Japonia știu că în această țară telefonul cu clapetă, zis și keitai e încă la modă. Astfel nu ne mira să aflăm că Samsung lucrează la un telefon high end cu clapetă, cunoscut sub numele de cod...

Cei care sunt la curent cu trendurile din Japonia știu că în această țară telefonul cu clapetă, zis și keitai e încă la modă. Astfel nu ne mira să aflăm că Samsung lucrează la un telefon high end cu clapetă, cunoscut sub numele de cod SM-G9092.

Acest terminal este unul de tip dual display și vine cu un puternic procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz. Handsetul rulează android 4.3 Jelly Bean și vine cu un display de 3.67 inch WVGA, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 2 MP. Alte dotări includ 2 GB RAM, Bluetooth 4.0, WiFi și o carcasă cu grosime de 15.8 mm.

SM-G9092

Telefonul va cântări 173.5 grame și va fi lansat în China, printre primele țări. încă nu îmi este clar dacă ambele display-uri sunt identice și mi se pare o risipă enormă să ai un procesor Snapdragon 800 în tandem cu ecran 480 x 800.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×