Samsung F300 (denumit si M620) rebotezat "UpStage"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.104 ori
<b>Samsung F300 (denumit si M620) rebotezat "UpStage"</b>Sprint isi vor lansa noul music phone de la Samsung in cadrul CTIA 2007, care are loc in aceasta saptamana, dar noul model va cunoaste cateva modificari inainte de a se "naste" public. Iata ca vom avea de-a face cu un handset cu 2 fatete si un nume care...

Sprint isi vor lansa noul music phone de la Samsung in cadrul CTIA 2007, care are loc in aceasta saptamana, dar noul model va cunoaste cateva modificari inainte de a se "naste" public.

Iata ca vom avea de-a face cu un handset cu 2 fatete si un nume care nu prea atrage cumparatorul de rand (care stie si un pic de engleza) - "UpStage". Telefonul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, controale touch-sensitive dedicate functiilor muzicale si slot pentru carduri microSD. De asemenea Upstage suporta si streaming, incorporand si capacitati video si muzicale.

Cu sau fara numele inedit, telefonul este clar dedicat utilizatorilor de fisiere multimedia, incluzand si Bluetooth stereo. Rival sau nu al celor mai noi modele de Walkman de la Sony Ericsson, UpStage este telefonul perfect atat pentru utilizatorii standard, cat si pentru cei ce doresc sa vada videoclipuri si sa asculte muzica oriunde, oricand si oricat de tare.

Nu cunoastem inca un pret sau o data de lansare pentru terminal, dar vom afla mai multe detalii la CTIA 2007.

Galerie foto Samsung UpStage


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×