Samsung F300 (denumit si M620) rebotezat "UpStage"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.084 ori
<b>Samsung F300 (denumit si M620) rebotezat "UpStage"</b>Sprint isi vor lansa noul music phone de la Samsung in cadrul CTIA 2007, care are loc in aceasta saptamana, dar noul model va cunoaste cateva modificari inainte de a se "naste" public. Iata ca vom avea de-a face cu un handset cu 2 fatete si un nume care...

Sprint isi vor lansa noul music phone de la Samsung in cadrul CTIA 2007, care are loc in aceasta saptamana, dar noul model va cunoaste cateva modificari inainte de a se "naste" public.

Iata ca vom avea de-a face cu un handset cu 2 fatete si un nume care nu prea atrage cumparatorul de rand (care stie si un pic de engleza) - "UpStage". Telefonul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, controale touch-sensitive dedicate functiilor muzicale si slot pentru carduri microSD. De asemenea Upstage suporta si streaming, incorporand si capacitati video si muzicale.

Cu sau fara numele inedit, telefonul este clar dedicat utilizatorilor de fisiere multimedia, incluzand si Bluetooth stereo. Rival sau nu al celor mai noi modele de Walkman de la Sony Ericsson, UpStage este telefonul perfect atat pentru utilizatorii standard, cat si pentru cei ce doresc sa vada videoclipuri si sa asculte muzica oriunde, oricand si oricat de tare.

Nu cunoastem inca un pret sau o data de lansare pentru terminal, dar vom afla mai multe detalii la CTIA 2007.

Galerie foto Samsung UpStage

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×