Samsung Galaxy A3 (2016): Design foarte arătos şi materiale premium

1.896 ori
<b>Samsung Galaxy A3 (2016): Design foarte arătos şi materiale premium</b>Galaxy A3 (2016) împrumută elemente de la Galaxy S6 şi pune la bătaie două panouri din sticlă 2.5D Gorilla Glass 4, între care se afla o ramă metalică solidă. Predecesorul A3 venea cu o carcasă complet metalică şi cu o diagonală de 4.5 inch..

Era de aşteptat ca Samsung să continue tradiţia de a ne oferi modele Galaxy A cu design arătos, chiar şi în zona entry level/lower midrange. Astfel, Galaxy A3 (2016) împrumută elemente de la Galaxy S6 şi pune la bătaie două panouri din sticlă 2.5D Gorilla Glass 4, între care se află o ramă metalică solidă. Predecesorul A3 venea cu o carcasă complet metalică şi cu o diagonală de 4.5 inch, dar modelul 2016 face trecerea la 4.7 inch şi la sticlă + metal.

Construcţia e solidă, aderența e bună, iar faptul că telefonul e îngust ajută la utilizarea cu o singură mână şi la ţinerea sa comodă. Spatele acestui model e cam magnet de amprente şi grăsime totuşi. Avem de-a face cu un telefon fabricat din materiale premium şi care măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 132 de grame, fiind deci puţin mai voluminos decât A3, care măsoară 6.9 mm în grosime şi cântăreşte 110 grame.

Se simte totuşi uşor în mână şi solid, dar rama sa metalică e predispusă la ciobiri la contactul cu obiecte dure. Galaxy A3 (2016) vine pe negru, alb sau auriu  şi are butoane comode şi cu feedback bun.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×