Samsung F700 la CeBIT 2007

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.676 ori
<b>Samsung F700 la CeBIT 2007</b>Unul dintre "starurile" prezente la CeBIT in acest an este Samsung Ultra Smart F700, un smartphone pazit atat de strasnic, incat era inchis intr-o cutie de sticla. F700 este un terminal cu o tastatura QWERTY de tip slide-out, care are o lungime egala cu...

Unul dintre "starurile" prezente la CeBIT in acest an este Samsung Ultra Smart F700, un smartphone pazit atat de strasnic, incat era inchis intr-o cutie de sticla.

F700 este un terminal cu o tastatura QWERTY de tip slide-out, care are o lungime egala cu cea a telefonului. Fiind un smartphone Samsung, ne asteptam la caracteristici care sa "dea pe spate" concurentii din domeniu, cum ar fi camera de 5 megapixeli (in conditiile in care vedem numai telefoane rivale cu camere de 2 megapixeli).

F700 soseste cu o functie de feedback tactil, aceasta presupunand sa simtiti vibratii de fiecare data cand apasati pe un icon sau tasta virtuala. Astfel veti "simti" tasta, desi avem de-a face cu un telefon cu touchscreen. Exista si defecte, nu va faceti griji, iar cel mai important este durata scurta de viata a bateriei lui F700. Bateria a fost sacrificata pentru design, fiind aplatizata de producatori pentru a satisface gusturile cumparatorilor.

Nu sunteti la CeBIT? Va tinem la curent cu noutatile si va oferim poze si videoclipuri cu inovatiile prezente in cadrul targului.

Iata si un video continandu-l pe F700:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×