S-a lansat TiVo Mobile pentru Verizon

Autor:  | Publicat în:  TV Mobil 1.204 ori
<b>S-a lansat TiVo Mobile pentru Verizon</b>Din ciclul "mai bine mai tarziu decat niciodata" TiVo si-a lansat o aplicatie de remote scheduling bazata pe Java si numita TiVo Mobile. A trecut un an de cand presa a aflat de aceasta aplicatie, iar speculatiile s-au tinut lant pana la mult asteptata...

Din ciclul "mai bine mai tarziu decat niciodata" TiVo si-a lansat o aplicatie de remote scheduling bazata pe Java si numita TiVo Mobile.

A trecut un an de cand presa a aflat de aceasta aplicatie, iar speculatiile s-au tinut lant pana la mult asteptata lansare. Veti folosi Get It Now pentru a descarca programul si platind 1.99 dolari pe luna veti avea acces la un "box" dedicat posesorilor de Series 2 sau Series 3. Totul se va face cu ajutorul unei interfate familiare, impreuna cu o lista de recomandari si continut tip divertisment.

Nu este o afacerea rea, cel putin din punct de vedere al costului, dar exista o conditie: doar anumite terminale sunt compatibile, inclusiv SCH-a950, VX8300 si evident adoratul Chocolate. Duse sunt zilele cand ne chinuiam cu un terminal Pocket PC si pluginul Orb sa obtinem un streaming de calitate pentru ceva ce inregistrasem. Motto-ul TiVo spune tot: "TiVo, TV your way" si nici nu ne asteptam la mai putin de la producatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×