Primul video cu Samsung Galaxy Note 7 în funcțiune apare pe web

2.740 ori
<b>Primul video cu Samsung Galaxy Note 7 în funcțiune apare pe web</b>După seria de fotografii cu Samsung Galaxy Note 7 din ultima vreme, este momentul ca astăzi să ne îndreptăm atenția către un clip video în care telefonul apare în funcțiune preț de 25 secunde. Vedem cât de bine se îmbină panoul curbat cu carcasa metalică

Pe Samsung Galaxy Note 7 tocmai ce l-ați văzut reprezentat într-o nouă imagine de presă acum câteva momente, fiind vorba despre varianta de culoare 'Blue coral' ce arată chiar foarte bine pe acest model. Ne îndreptăm totuși atenția în acest moment către un alt material proaspăt sosit pe web, și anume către primul clip video hands-on în care phablet-ul funcțional ne este prezentat preț de 25 secunde.

Cel mai probabil este vorba despre o variantă prototip, una care totuși adoptă design-ul final - principalul element care ne atrage atenția fiind display-ul cu margini laterale curbate în stil S7 Edge. Acest panou are o diagonală de 5.77 inch și urmează a oferi o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, cât și suport pentru scrierea cu stylus-ul S-Pen pe marginile curbate.

Vom primi variante cu procesor Exynos 8890 și Snapdragon 820/821, 6 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel și bliț LED. Printre alte elemente aduse la bord se numără scanner-ul de iris pe care l-am văzut detaliat anterior, scanner-ul de amprente și slotul microSD - o dotare ce va fi cu siguranță apreciată de către fanii seriei Galaxy Note și a phablet-urilor în general.

Până la debutul telefonului mai avem de așteptat foarte puțin, data de 2 august urmând a fi ziua în care Samsung Galaxy Note 7 urmează a ne fi prezentat oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×