Samsung Galaxy A4 (SM-A430U) ajunge în India pentru testare

1.647 ori
<b>Samsung Galaxy A4 (SM-A430U) ajunge în India pentru testare</b>Samsung pregătește un nou smartphone din seria Galaxy A, model cu numele de cod SM-A430U care va fi cel mai probabil numit Galaxy A4. Detalii despre existența acestui dispozitiv apar prin intermediul platformei Zauba ce urmărește importurile ajunse în

Gama de terminale Samsung Galaxy A, ar putea primi foarte curând un nou membru, după cum aflăm astăzi prin intermediul site-ului Zauba. Această platformă ce urmărește importurile ajunse în India, ne dezvăluie existența unui terminal cu numele de cod SM-A430 - model ce este nimeni altul decât Galaxy A4.

Din păcate această listare nu oferă alte detalii despre noul telefon, așa că nu putem decât să ghicim ce specificații vom primi la pachet. Ținând cont de faptul că modelul Galaxy A3 (2016) sosește la pachet cu un display de 4.7 inch, iar Galaxy A5 (2016) un panou de 5.2 inch, ne putem aștepta la o diagonală de 5 inch pentru acest nou venit.

Cel mai probabil se va opta pentru o rezoluție HD, pentru un procesor quad-core și pentru 1.5 sau 2 GB memorie RAM. Design-ul va fi similar cu cel întâlnit pe modelele actuale din gama pe 2016, carcasă ce include o ramă metalică și suprafețe din sticlă pe față, respectiv spate. Posibil ca Samsung Galaxy A4 să fie prezentat oficial în această vară alături de noile tablete Galaxy Tab S3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×