Samsung Galaxy Ace 4 anunțat oficial; vine În variante cu 3G sau 4G LTE

1.144 ori
<b>Samsung Galaxy Ace 4 anunțat oficial; vine În variante cu 3G sau 4G LTE</b>Pe lângă device-uri high-end, iată că Samsung mai lansează și device-uri din categoria mid-range, un astfel de exemplu fiind Galaxy Ace 4, terminal accesibil cu display de 4 inch (800x480 pixeli) ce vine în două variante care oferă 3G sau...

Pe lângă device-uri high-end, iată că Samsung mai lansează și device-uri din categoria mid-range, un astfel de exemplu fiind Galaxy Ace 4, terminal accesibil cu display de 4 inch (800x480 pixeli) ce vine în două variante care oferă 3G sau conectivitate 4G LTE.

în timp ce varianta 3G a lui Samsung Galaxy Ace 4 va dispune de un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM și o baterie de 1.500 mAh, varianta cu 4G va aduce la pachet un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și o baterie de 1.800 mAh. De asemenea, aflăm că ambele variante oferă 4 GB memorie internă, slot microSD și o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț LED.

Samsung Galaxy Ace 4

Din punct de vedere software, Samsung Galaxy Ace 4 oferă sistemul de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața TouchWiz Essence. Galaxy Ace 4 va ajunge pe piață în două variante de culoare începând din luna iulie.

Samsung Galaxy Ace 4 anunțat oficial; vine În variante cu 3G sau 4G LTE

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×