Samsung Galaxy View, tableta de 12 inch a sud-coreenilor ajunge în India pentru testare

1.128 ori
<b>Samsung Galaxy View, tableta de 12 inch a sud-coreenilor ajunge în India pentru testare</b>Acum aproximativ o lună, mai precis pe data de 13 august, vedeam o imagine teaser foarte interesantă cu doar c&acirc;teva ore &icirc;nainte de startul evenimentului Samsung Unpacked. Din păcate, acest produs nu a fost lansat, urm&acirc;nd ca două...

Acum aproximativ o lună, mai precis pe data de 13 august, vedeam o imagine teaser foarte interesantă cu doar câteva ore înainte de startul evenimentului Samsung Unpacked. Din păcate, acest produs nu a fost lansat, urmând ca două săptămâni mai târziu să ajungă din nou în prim-plan prin intermediul unor noi imagini.

Ei bine, astăzi aflăm mai multe detalii despre acest produs, mai precis despre tableta Samsung Galaxy View. Din câte se poate vedea și în imaginea de mai jos, modelul de față, tocmai ce a sosit în India pentru a fi testat înainte de o posibilă lansare comercială.

Samsung Galaxy View

Odată cu această informație, aflăm că tableta sud-coreenilor poartă denumirea SM-W700, nume de serie ce ar putea oferi un oarecare indiciu cu privire la sosirea sistemului de operare Windows 10 pe acest model.

În același timp, se zvonește că vom avea parte de un panou QHD sau 4K de 12 inch, de 4 GB memorie RAM, dar și de un procesor Intel Core M pe 14-nm. Aparent, tableta va sosi și cu un stylus S-Pen aflat la bordul unei carcase cu grosime de doar 6.2 mm și greutate de 600 grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×