Samsung Galaxy A50 primeşte un upgrade de calitate foto prin actualizarea din luna decembrie

7.434 ori
<b>Samsung Galaxy A50 primeşte un upgrade de calitate foto prin actualizarea din luna decembrie</b>Samsung Galaxy A50 are toate şansele să fie "telefonul midrange al anului 2019", aducând un raport calitate/preţ excelent şi dotări foarte atractive. În special camera a făcut o impresie bună, deşi îmi amintesc că la capitolul captura low light mai era de

Samsung Galaxy A50 are toate şansele să fie "telefonul midrange al anului 2019", aducând un raport calitate/preţ excelent şi dotări foarte atractive. În special camera a făcut o impresie bună, deşi îmi amintesc că la capitolul captura low light mai era de lucru. Ei bine telefonul tocmai a primit un update de firmware, care îi umbla fix la cameră. Avem detalii mai jos.

Noul software aduce şi Security Patch-ul pe luna decembrie 2019 şi ocupa 640 MB. Avem şi stabilitate WiFi îmbunătăţită şi o funcţie Smart Capture. Deocamdată actualizarea a fost confirmată doar în India şi are versiunea de build "A505FDDU3ASL5". Changelog-ul menţionează o îmbunătăţire a stabilităţii camerei şi a calităţii fotografiilor. Vine şi funcţia nouă Smart Capture la pachet, care îi permite utilizatorului să facă nişte capturi de ecran mai lungi, să ia notiţe pe el şi să le partajeze direct din Gallery.

Samsung Galaxy A50 primeşte un upgrade de calitate foto prin actualizarea din luna decembrie

Cât despre One UI 2.0 şi Android 10, ele vin pe Galaxy A50 de abia în aprilie 2020, conform unui roadmap scăpat recent. Se pare că Samsung promisese şi un update care umblă la cititorul de amprente şi îl face mai rapid şi precis. Se pare că acel fix nu a sosit cu acest update. Mulţi utilizatori ai telefonului s-au plâns că atunci când înregistrează amprenta prima oară primesc mesajul acesta "Make sure the fingerprint sensor îs clean and dry, then try again".

Aparent problema a apărut după una dintre ultimele actualizări, confirmată cel puţin în India. Sammobile a scris că ultimul bug fix/patch din Europa a rezolvat problema, dar se pare că nu a ajuns si global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×