Samsung Galaxy A5 (2017) primește certificarea din partea Comisiei de Comunicații din Coreea de Sud

2.036 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) primește certificarea din partea Comisiei de Comunicații din Coreea de Sud</b>După certificarea obținută din partea Bluetooth SIG, iată că smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017) este certificat acum și de către Comisia de Comunicații din Coreea de Sud. Acest lucru nu poate decât să indice faptul că telefonul ar putea fi anunțat

Este foarte probabil ca acest sfârșit de an să ne aducă și noua gamă de smartphone-uri Samsung Galaxy A (2017), asta în situația în care sud-coreenii nu au rezervat dezvăluirea acestor modele pentru CES 2017. Printre noile produse îl avem și pe Galaxy A5 (2017), un telefon pe care l-am văzut prezentat în detaliu chiar de curând prin intermediul unui clip video de tip hands-on pe care îl găsiți chiar aici.

Samsung Galaxy A5 2017

Handset-ul a primit deja certificarea Bluetooth SIG în urmă cu ceva timp, iar astăzi descoperim că la data de 14 decembrie telefonul a bifat totodată și certificarea din partea Comisiei de Comunicații din Coreea de Sud. Se pare că smartphone-ul de față vine în diferite variante ce poartă numele de serie SM-A520K, SM-A520L, respectiv SM-A520S - versiuni ce ar putea fi destinate unor diverși operatori. 

Un alt lucru pe care îl aflăm este acela că smartphone-ul Galaxy A5 (2017) ar urma să fie produs în cadrul unei fabrici Samsung din Vietnam. Din punct de vedere al dotărilor hardware, așteptăm să vedem aici 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.9 GHz și o cameră foto selfie de 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×