Samsung Galaxy A70S va fi primul telefon cu cameră de 64 de megapixeli în spate

2.364 ori
<b>Samsung Galaxy A70S va fi primul telefon cu cameră de 64 de megapixeli în spate</b>La începutul acestei luni Samsung anunţa noi senzori de imagine ISOCELL de 48 de megapixeli şi 64 de megapixeli şi atunci aflăm că senzorii vor sosi pe telefoane din a doua parte a anului. Lucrurile au început să se mişte deja, pentru că primul telefon..

La începutul acestei luni Samsung anunţa noi senzori de imagine ISOCELL de 48 de megapixeli şi 64 de megapixeli şi atunci aflăm că senzorii vor sosi pe telefoane din a doua parte a anului. Lucrurile au început să se mişte deja, pentru că primul telefon cu o cameră de 64 MP a apărut deja în presa din Coreea de Sud, sub numele de Samsung Galaxy A70S.

Publicaţia coreeană ET News scrieSamsung Galaxy A70S va fi primul telefon care va veni cu nouă camera de 64 de megapixeli. Are un senzor ISOCELL, pe care l-am putea găsi şi pe ale terminale high midrange pe parcursul anului. Publicaţia citează informaţii de la surse din industrie, care fac aluzie la o lansare în a doua parte a anului.

Samsung Galaxy A70S

Samsung Galaxy A70

Senzorul în cauză este un ISOCELL Bright GW1 şi are cea mai ridicată rezoluţie dintre toţi senzorii foto Samsung. Vine cu pixeli de 0.8 microni şi tehnologie Tetracell, care combina pixelii între ei, dar şi algoritm remosaic. În ciuda rezoluţiei ridicate, prin combinarea de pixeli se va ajunge la cadre de 16 megapixeli, ideale pentru a capta extra lumina în condiţii low light.

Cadrele full, de 64 de megapixeli vor fi mai detaliate, atunci când captura e realizată cu lumină suficientă. Senzorul vine cu suport HDR în timp real până la 100 dB, plus tehnologie Dual Conversion Gain (DCG). Acest mecanism va converti lumina capturată în semnal electric. Sursa mai menţionează şi că această cameră de 64 MP nu va ajunge pe Galaxy Note 10, aşa cum se speculase la un moment dat.

Galaxy A70 a debutat în lună martie a acestui an şi e deja la retaileri de la noi. El avea un corp din sticlă şi metal, 3 camere în spate şi un senzor principal de 32 MP. E probabil că Galaxy A70s să includă o cameră triplă care înlocuieşte senzorul principal de 32 MP cu cel de 64 MP. Rămâne de văzut dacă se păstrează procesorul Snapdragon 675 de pe A70 sau se trece la unul 7xx.

Aşteptăm şi 6 GB RAM la bord şi 128 GB stocare, plus o baterie generoasă şi un ecran cu muchii subţiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×