Samsung Galaxy A71 apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 675 și Android 10

1.753 ori
<b>Samsung Galaxy A71 apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 675 și Android 10</b>Așa cum am aflat cu doar câteva săptămâni în urmă, sud-coreenii de la Samsung au în plan să vină pe piață anul viitor cu telefoane precum Galaxy A21, Galaxy A41, Galaxy A51 și așa mai departe

Așa cum am aflat cu doar câteva săptămâni în urmă, sud-coreenii de la Samsung au în plan să vină pe piață anul viitor cu telefoane precum Galaxy A21, Galaxy A41, Galaxy A51 și așa mai departe. Acestea vor fi modele succesor pentru terminalele Galaxy A din acest an și desigur vor primi ceva upgrade-uri la nivel hardware și poate chiar design. În așteptarea veștilor despre debut descoperim astăzi un benchmark pentru Galaxy A71.

Galaxy A71

Listarea de față ne dezvăluie că telefonul va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675 și 8 GB RAM în această configurație prezentată. Ce ne atrage atenția este și mențiunea faptului că Galaxy A71 rulează din fabrică sistemul de operare Android 10, speculație recent auzită despre care vă vorbeam aici.

Observăm că telefonul obține 2540 puncte la testul single-core, respectiv 7081 puncte la testul multi-core - rezultate chiar bune ținând cont de hardware-ul oferit aici. Apropo și Galaxy A70 merge tot pe ruta unui Snapdragon 675 și a unor variante cu 6 sau 8 GB RAM, astfel că upgrade-urile ar putea fi aduse în alte zone precum cameră foto sau baterie.

Nu știm pentru moment ce noutăți vor fi aduse în materie de design, dar mă aștept ca cei de la Samsung să meargă în continuare pe ruta unui corp din policarbonat pentru reducerea costurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×