Samsung Galaxy M30s apare listat în GeekBench cu procesor Exynos 9610 la bord

1.046 ori
<b>Samsung Galaxy M30s apare listat în GeekBench cu procesor Exynos 9610 la bord</b>Weekend-ul ne aduce vești despre un viitor smartphone pregătit de către sud-coreenii de la Samsung, model parte din seria Galaxy M care se bucură de succes atât pe piața din India, dar și în alte regiuni din jurul lumii

Weekend-ul ne aduce vești despre un viitor smartphone pregătit de către sud-coreenii de la Samsung, model parte din seria Galaxy M care se bucură de succes atât pe piața din India, dar și în alte regiuni din jurul lumii. După cum aflați pe seama titlului de mai sus, acest nou telefon descoperit astăzi se numește Samsung Galaxy M30s și avem ocazia să îi aflăm câteva dintre dotări prin intermediul unei listări GeekBench.

Galaxy M30s

După cum sugerează și numele, avem de-a face cu o variantă îmbunătățită a lui Galaxy M30, variantă care în locul unui procesor Exynos 7885 optează pentru o soluție Exynos 9610. Avem alături 4 GB RAM și observăm că telefonul obține 1680 puncte la testul single-core, respectiv 5211 la testul multi-core.

Apare listat cu numele de cod SM-M307F și se vehiculează faptul că acest device va oferi îmbunătățiri și la nivel de camere foto, atât pentru cea frontală, cât și pentru cele din spate. Bateria de 5000 mAh s-ar păstra și probabil și diagonala de 6.4 inch. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×