Samsung Galaxy Space apare în GeekBench cu 8 GB RAM și procesor octa-core; Tabletă ce rulează Windows 10

719 ori
<b>Samsung Galaxy Space apare în GeekBench cu 8 GB RAM și procesor octa-core; Tabletă ce rulează Windows 10</b>Începutul săptămânii ne aduce și o listare interesantă din cadrul GeekBench, de această dată fiind vorba despre o tabletă și nu un smartphone precum era de obicei cazul. Vedem menționată aici tableta intitulată Samsung Galaxy Space

Începutul săptămânii ne aduce și o listare interesantă din cadrul GeekBench, de această dată fiind vorba despre o tabletă și nu un smartphone precum era de obicei cazul. Vedem menționată aici tableta intitulată Samsung Galaxy Space, un model interesant ce rulează sistemul de operare Windows 10. Ar putea fi chiar un terminal 2 în 1 și lansarea sa să fie programată până la final de an.

Samsung Galaxy Space

Din listare mai aflăm că dispozitivul vine echipat cu 8 GB RAM și că beneficiază de un procesor octa-core de 2.84 GHz. Scorurile indicate aici nu sunt deloc spectaculoase, obținându-se doar 2011 puncte la testul single-core, respectiv 6047 puncte la testul multi-core. 

Ce mă intrigă este faptul că sistemul de operare menționat în listare este Windows 10 Home pe 32-bit. Nu avem alte detalii din păcate, dar există unele surse ce afirmă că performanțele acestui dispozitiv sunt similare cu cele obținute de Samsung Galaxy Book 2. Probabil avem de-a face cu o tabletă 2 în 1 ce beneficiază de tastatură dock și menită ca rival pentru Microsoft Surface.

Așteptăm mai multe informații și leak-uri în perioada următoare! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×