Samsung Galaxy A9 (2018) aduce o inovaţie a cititoarelor de amprente pe care puţină lume o ştie

2.350 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018) aduce o inovaţie a cititoarelor de amprente pe care puţină lume o ştie</b>În vreme ce Samsung Galaxy A9 (2018) tocmai ce ne-a sosit pe masa de teste iată că descoperim și o funcție sau mai bine zis o inovație a scannerelor de amprente. Este vorba despre înregistrarea de amprente foarte rapid, tehnologia fiind adusă

Samsung Galaxy A9 (2018) este primul telefon cu 4 camere în spate ajuns în mainstream şi primul telefon midrange capabil de filmare Super Slow Motion. Puţină lume ştie însă că aduce şi o inovaţie pe partea de securitate. Terminalul are un cititor de amprente cu o viteză ieşită din comun şi aveţi mai multe detalii mai jos.

Galaxy A9 2018

Înainte de toate ţin să vă spun că avem telefonul Samsung Galaxy A9 (2018) în teste şi colegul Alex i-a realizat deja un unboxing, publicat pe YouTube azi şi pe site mâine. Telefonul cu 4 camere a primit şi un hands on la început de lună, cu ocazia lansării în România. Revenind la cititorul de amprente, acesta se află în spatele telefonului, în zona sa centrală.

Nu ştiu dacă ştiţi, dar odată cu Galaxy S9 a apărut şi funcţia de înregistrare a amprentei cu un simplu swipe pe cititorul dedicat. Galaxy A9 (2018) este totuşi primul telefon midrange cu această funcţie. Înainte să ne bucurăm prea tare, trebuie spus că uneori pe Galaxy S9 a fost nevoie şi de 3 încercări pentru a înregistra amprenta complet.

Cert e că procedeul e mult mai scurt decât de obicei şi colegul Alex de obicei numără şi paşii necesari pentru amprentare, ajungând şi la 15-20 de apăsări pe senzor. Cei de la Sammobile scriu şi că unitatea lor de test Galaxy A9 (2018) are o problemă cu acurateţea la deblocare pe bază de cititor de amprente. Revenim şi noi cu impresii şi un test al mecanismului la review.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×