Huawei Nova 4 apare în fotografii hands on cu decupaj stil Infinity-O şi jack audio

1.140 ori
<b>Huawei Nova 4 apare în fotografii hands on cu decupaj stil Infinity-O şi jack audio</b>Doar în această dimineață am aflat că Huawei pregătește lansarea unui prim telefon cu decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie și iată că acum pe seară îl și vedem prezentat într-o serie de fotografii hands-on. Este vorba despre

Cu câteva ore în urma aflaţi că Huawei pregăteşte primul său smartphone cu decupaj în ecran pentru camera selfie şi că acesta ar putea fi chiar Huawei Nova 4. Acum acelaşi device apare în prima fotografie hands on, pe care o vedeţi în articol.

Samsung dădea startul trendului cu panourile Infinity-O, iar chinezii reacţionează imediat. Asta probabil şi pentru că Galaxy A8s bate la uşă cu lansarea şi ar avea fix acel format. Huawei Nova 4 va adopta la rândul său un display cu decupaj similar, cu camera selfie integrată printr-un orificiu "forat" în panoul de ecran.

Înainte să apară fotografia cu telefonul în mâna cuiva am văzut şi ceea ce pare a fi un teaser cu panoul telefonului. Zvonurile afirmă că terminalul va sosi cu un procesor Kirin 710 la bord, 4 GB RAM şi o cameră duală în spate. Observaţi în imagine şi acea husă groasă care acoperă trăsăturile telefonului, pentru a ascunde look-ul prototipului.

E interesant că sursa care a postat prima oară teaserul/schiţa cu panoul a menţionat şi că Huawei îşi va lansa telefonul "Infinity O" înainte de Samsung. Va fi o bătălie de zile şi ore în decembrie, se pare. Cine va fi primul aflăm în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×