Samsung Galaxy Alpha nu va mai fi produs, Galaxy A5 Îi va lua locul pe piață

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.739 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha nu va mai fi produs, Galaxy A5 Îi va lua locul pe piață</b>Se pare că Samsung Galaxy Alpha e gata să fie scos din producție, după ce a dat startul seriei de telefoane cu rame metalice la Samsung. Terminalul ar urma să fie înlocuit cu Galaxy A5, conform unor surse apropiate de firma sud coreeană. &nbsp;...

Se pare că Samsung Galaxy Alpha e gata să fie scos din producție, după ce a dat startul seriei de telefoane cu rame metalice la Samsung. Terminalul ar urma să fie înlocuit cu Galaxy A5, conform unor surse apropiate de firma sud coreeană.

Galaxy Alpha este un handset cu design slim și atractiv, care a fost testat la Mobilissimo.ro cu câteva săptămâni în urmă. La momentul recenziei http://www.mobilissimo.ro/recenzii-telefoane/samsung-galaxy-alpha-review-terminatorul-samsung-trece-la-metale-usoare-are-si-aspecte-nefinisate-video am apreciat lookul, dar nu am fost prea impresionați de cameră sau finisaje, plus faptul că rama metalică "taie" în palma utilizatorului. Galaxy A5 se va lansa în Coreea de Sud luna viitoare, sau cel târziu în februarie și îi va lua locul lui Alpha.

Producția acestuia se va opri de îndată ce se termină stocul de materiale asociate. Samsung a luat această decizie, în cadrul unei noi strategii, bazate pe terminale cu preț mai accesibil. Se pare că Galaxy Alpha nu s-ar fi vândut atât de bine pe cât se aștepta Samsung, din cauza prețului sau, încă un motiv pentru a îl înlocui. Se va descurca oare A5 mai bine?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×