Samsung Galaxy Note 3 primește Android 5.0 Lollipop pe cale neoficială

2.360 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 primește Android 5.0 Lollipop pe cale neoficială</b>în cazul în care sunteți posesori de Galaxy Note 3 și vă întrebați când va începe Samsung distribuirea update-ului la Android 5.0 Lollipop și pentru telefoanele voastre, aflați că acest lucru nu ar trebui să mai dureze mult timp. Astăzi,...

în cazul în care sunteți posesori de Galaxy Note 3 și vă întrebați când va începe Samsung distribuirea update-ului la Android 5.0 Lollipop și pentru telefoanele voastre, aflați că acest lucru nu ar trebui să mai dureze mult timp. Astăzi, prin intermediul celor de la XDA Developer Forum aflăm că pachetul software Android 5.0 pentru Note 3 a scăpat pe net și poate fi astfel instalat.

Versiunea în cauză este disponibilă pentru Note 3 SM-N9005 (N9505XXUGBNL8) și va ocupa în jur de 1.1 GB pe terminalul vostru. Pe lângă noile funcții caracteristice lui Android 5.0 Lollipop, acest update aduce la pachet și o nouă versiune a lui TouchWiz.

Pentru a instala noua versiune Android pe device-ul vostru Samsung Galaxy Note 3 va trebui să descărcați ultima versiune Odin, și anume (3.09), cât și pachetul sub formă de arhivă ce poate fi regăsit chiar aici. Mai multe detalii legate de pașii ce trebuie îndepliniți în procesul de instalare veți găsi pe XDA Forum.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×