Samsung Galaxy C7 Pro apare în AnTuTu cu 4 GB RAM, procesor SD626 și 64 GB de stocare

1.188 ori
<b>Samsung Galaxy C7 Pro apare în AnTuTu cu 4 GB RAM, procesor SD626 și 64 GB de stocare</b>Un alt smartphone pregătit la ora actuală de către Samsung este și modelul Galaxy C7 Pro - terminal pe care îl vedem astăzi listat în baza de date AnTuTu. Aflăm că telefonul sosește cu 4 GB memorie RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 626 și cu 64 GB de

În primăvara acestui an pe piață a debutat și smartphone-ul Samsung Galaxy C7, un terminal de tip phablet ce sosea cu display de 5.7 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Acum se pregătește lansarea variantei sale Pro care la prima vedere urmează a ne aduce un update minor doar la nivel de procesor, fiind oferit acum un chipset Snapdragon 626 vs. modelul 625 de pe varianta standard.

Samsung Galaxy C7 Pro

Acest detaliu ne este confirmat astăzi și de către testul benchmark AnTuTu, o listare dezvăluind că primim la bordul telefonului procesorul mai sus menționat, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Și senzorul pentru selfie va oferi același număr de megapixeli.

Ca sistem de operare avem Android 6.0 Marshmallow și așteptați-vă ca design-ul să rămână fix același pe care l-am întâlnit și în cazul lui Galaxy C7. Potrivit zvonurilor recente, Samsung Galaxy C7 Pro va debuta oficial în decembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×