Samsung Galaxy C9 apare în GeekBench cu 6 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 652

947 ori
<b>Samsung Galaxy C9 apare în GeekBench cu 6 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 652</b>O nouă listare GeekBench ne prezintă astăzi câteva dintre dotările pe care phablet-ul Samsung Galaxy C9 ni le va oferi la pachet, și totodată și scorurile obținute la testele single și multi-core. Ei bine, aflați că avem de-a face aici cu un produs din zo

De curând phablet-ul Samsung Galaxy C9 a fost zărit în baza de date Zauba, iar acum vedem și o listare din partea GeekBench ce ne oferă detalii despre dotările hardware pe care handset-ul le va adopta. După cum puteți observa privind asupra capturii de ecran de mai jos, terminalul va opta pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652 tactat la o frecvență de 1.4 GHz, și pentru un chip de 6 GB memorie RAM.

Galaxy C9

Cantitatea de memorie RAM oferită aici pare a fi un pic cam exagerată, pusă în raport cu faptul că procesorul adus la interior este unul din zona mid spre upper mid-range. Motivul pentru care sud-coreenii ar fi optat pentru introducerea unui astfel de chip generos pe noul phablet, ar fi acela că firma dorește să țină pasul cu celelalte companii tech de pe piața chineză ce aduc la vânzare terminale mult mai accesibile cu 6 GB RAM (ex: OnePlus 3).

Motivul pare a fi unul destul de credibil, luând în considerare că phablet-ul Galaxy C ar urma să fie vândut exclusiv în China. Pe Samsung Galaxy C9 îl așteptăm cu un display de 6 inch, cu o cameră foto principală de 13 sau 16 megapixeli și cu o baterie generoasă la pachet. Toate aceste scăpări din ultima vreme par a indica faptul că lansarea produsului nu este departe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×