Huawei lansează campania #BePresent, prin care ne îndeamnă să punem deoparte telefonul, măcar de Crăciun (Video)

1.490 ori
<b>Huawei lansează campania #BePresent, prin care ne îndeamnă să punem deoparte telefonul, măcar de Crăciun (Video)</b>Huawei decide ca anul acesta să vină cu un spot publicitar mai diferit, unul extrem de interesant care are asociat și un mesaj puternic, acela ca de măcar de Sărbători să lăsăm smartphone-ul deoparte și să ne bucurăm de prezența celor dragi.

Huawei a demarat o campanie interesantă de sărbători, care vine parcă în contradicţie cu dorinţa oricărui producător de telefoane şi anume de a împinge în fata terminalele mobile. De această dată Huawei ne îndeamnă să lăsăm deoparte telefonul, măcar de Crăciun şi să fim alături de familie. Sub hashtagul #BePresent, campania are şi un spot TV, pe care îl vedeţi mai jos.

Aceasta campanie îi îndeamnă pe oameni să petreacă mai mult timp cu cei dragi, fără a fi mereu cu ochii pe ecranul telefonului. Spotul TV îl include şi pe ambasadorul Huawei, Robert Lewandovski, care înscrie un gol privit de capul familiei pe smartphone. Clipul spune povestea unui băieţel care aşteaptă cu nerăbdare Crăciunul, dar nu are atenţie din partea familiei, care e prea concentrată pe telefoane.

Apoi se aprind luminile bradului şi familia îşi face puţin timp şi lăsă deoparte telefoanele, spre bucuria celui mic. Conceptul acestei creaţii vine de la Leomek Hatoda, iar campania e prezentă în 26 de ţări. Cu peste 100 de milioane de telefone vândute în 2015 şi acest număr deja depăşit în 2016, Huawei se poziţionează la vârful ierarhiei producătorilor de telefoane mobile, dar ne reaminteşte prin aceasta campanie că măcar o zi din cele 365 ale anului o putem petrece cu cei dragi, punând pe pauză pasiunea pentru smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×