Samsung Galaxy Fold 2 apare în presupuse fotografii hands-on, confirmând formatul de telefon pliabil cu clapetă

1.866 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 apare în presupuse fotografii hands-on, confirmând formatul de telefon pliabil cu clapetă</b>Veștile și leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Fold 2 au început să apară în online de câteva luni bune, iar primele indicii despre design-ul acestui viitor pliabil soseau în cadrul SDC 2019, eveniment în cadrul căruia

Veștile și leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Fold 2au început să apară în online de câteva luni bune, iar primele indicii despre design-ul acestui viitor pliabil soseau în cadrul SDC 2019, eveniment în cadrul căruia era dezvăluit și un teaser oficial. Ce sugerau materialele cu pricina era că succesorul lui Fold va fi un telefon cu clapetă în stil Moto RAZR 2019, abordare confirmată astăzi de numeroase fotografii hands-on ajunse pe web.

Galaxy Fold 2

Imaginile vin de pe platforma chineză Weibo și sunt destul de credibile la prima vedere. Prima imagine de mai sus ne prezintă telefonul cu clapeta închisă, moment în care observăm micul ecran extern utilizat pentru afișarea orei, bateriei și a notificărilor. Chiar lângă se află o cameră foto duală și bliț-ul LED, iar zona frontală pare a fi acoperită de sticlă. 

Galaxy Fold 2

Vedem de asemenea și postura în care telefonul este semi-deschis, ipostază în care observăm că telefonul este chiar slim și având margini ușor ridicate ale panoului frontal de la interior, similare cu cele de pe primul Fold. În continuare apar și fotografiile cu telefonul deschis, fiind astfel remarcat mai bine ecranul principal cel pliabil flancat de margini destul de groase pe toate cele 4 părți, dar măcar simetrice.

Galaxy Fold 2

One UI este aici la posturi și vedem că Samsung optează pentru integrarea camerei selfie sub forma unui decupaj bulină în ecranul lui Galaxy Fold 2. Din păcate nu ne putem da seama dacă la mijloc, acolo unde se pliază ecranul se formează o cută precum pe primul Fold, dar poate că sud-coreenii au rezolvat această problemă între timp. Remarc și earpiece-ul pentru convorbiri sus, dar și un decupaj similar în zona inferioară - poate un sistem magneți ce țin telefonul închis.

Galaxy Fold 2

Sunt mari șanse ca acest nou pliabil să fie prezentat alături de Galaxy S11 pe final de februarie și ca debutul său comercial să aibă loc prin aprilie-iunie. Se vehiculează un pachet hardware mid-range mai nou pentru Galaxy Fold 2 și unele surse indică prețuri de sub 900 dolari. Am aflat și că la interior s-ar afla 2 baterii, una dintre acestea având o capacitate de 900 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×