Samsung Galaxy Fold 2 ar putea fi mai ieftin și să aibă design de Moto RAZR nou, gen telefon cu clapetă

871 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 ar putea fi mai ieftin și să aibă design de Moto RAZR nou, gen telefon cu clapetă</b>Cele mai noi zvonuri arată că Samsung Galaxy Fold va ajunge în magazinele din SUA în jurul datei de 27 septembrie, dar între timp are scăpări tot mai multe Galaxy Fold 2. Spre exemplu, azi descoperim că telefonul va fi mai ieftin decât primul pliabil..

Cele mai noi zvonuri arată că Samsung Galaxy Fold va ajunge în magazinele din SUA în jurul datei de 27 septembrie, dar între timp are scăpări tot mai multeGalaxy Fold 2. Spre exemplu, azi descoperim că telefonul va fi mai ieftin decât primul pliabil Samsung și că va adopta acel design de Moto RAZR nou, clamshell.

Cei de la Bloomberg au făcut săpături și au un reportaj ce afirmă că noul Fold va aduce un format ceva mai pătrățos (când e pliat), care îl va face mai ușor de ținut în buzunar. În plus, va fi mai mic, cu o diagonală de 6.7 inch. Samsung ar fi apelat la designerul din lumea modei Thom Browne pentru acest produs.

Galaxy Fold 2

Sursa afirmă și că terminalul s-ar putea plia vertical ca un telefon cu clapetă, amintind de Moto RAZR 2019. Dacă handsetul va fi pătrățos în format pliat, atunci când e deschis va avea formatul unui telefon clasic. În mare va fi un telefon cu ecran vertical alungit, care se poate îndoi pe din două și are și ecran extern.

Ecranul de 6.7 inch va avea un decupaj-orificiu pentru cameră selfie, exact că Note 10 și seria S10. Scăpam deci de bretonul lui Galaxy Fold. Camerele exterioare vor fi 2 la număr, îndreptate spre utilizator atunci când telefonul e închis și îndreptate spre exterior când e deschis.

Se mai zvonește și că noul pliabil ar putea avea stocare internă mai puțină și că ecranul extern va afișa doar notificări. Dacă totul merge bine, atunci acest device ar fi anunțat la început de 2020, alături de Galaxy S11. Totuși proiectul nu a primit încă undă verde la nivel intern, în această formulă de design. Samsung așteaptă și rezultatele de vânzări pentru Galaxy Fold după prima luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×