Samsung Galaxy Folder 2 certificat de Bluetooth SIG; smartphone cu clapetă și 2 GB RAM

1.170 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 certificat de Bluetooth SIG; smartphone cu clapetă și 2 GB RAM</b>Terminalele cu clapetă sunt încă la modă printre utilizatorii asiatici, și pentru că cererea există, și companiile producătoare vin pe piață cu noi modele. Samsung ne pregătește lansarea lui Galaxy Folder 2 - handset ce de curând a primit certificarea din

Pentru că telefoanele cu clapetă sunt încă la modă printre publicul asiatic, și producătorii tech de pe piață continuă să vină cu astfel de produse. Samsung este una dintre companiile ce are în portofoliu o serie de asemenea modele, iar în curând este așteptat debutul unui nou handset numit Galaxy Folder 2. Acesta din urmă a primit chiar ieri certificarea Bluetooth SIG, detaliu ce ne indică faptul că lansarea se apropie.

Aflăm că telefonul cunoscut sub numele de cod SM-G1600 beneficiază de un display WVGA de 3.8 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, de un procesor Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz și de 2 GB RAM. Primim 16 GB memorie flash, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy Folder 2 beneficiază de conectivitate Bluetooth 4.2, iar ca sistem de operare se pare că vom primi în cazul de față Android 6.0.1 Marshmallow. Din câte descoperim, acest viitor smartphone cu clapetă urmează a fi introdus comercial pe piața din China. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×