Samsung Galaxy Folder 2 apare în materiale publicitare, se pregăteşte de debut: telefon elegant cu clapetă

1.363 ori
<b>Samsung Galaxy Folder 2 apare în materiale publicitare, se pregăteşte de debut: telefon elegant cu clapetă</b>Samsung continuă să creadă în segmentul telefoanelor cu clapeta şi ştiam încă de luna trecută că ni se pregăteşte un nou device de acest tip. Pe numele său Samsung Galaxy Folder 2, terminalul a fost certificat recent de către TENAA, iar acum îl vedem..

Samsung continuă să creadă în segmentul telefoanelor cu clapetă şi ştiam încă de luna trecută că ni se pregăteşte un nou device de acest tip. Pe numele său Samsung Galaxy Folder 2, terminalul a fost certificat recent de către TENAA, iar acum îl vedem apărând şi în materiale publicitare.

El este astfel cu un pas mai aproape de debut, arătând foarte elegant şi fiind şi foarte subţire. Noul venit vine cu 2 GB RAM şi o baterie de 1950 mAh, dar şi suport pentru LTE Categoria 4, conform materialelor promo. Are suport WiFi b/g/n, Bluetooth 4.2 şi WiFi Direct. Stocarea este de 16 GB, completată de slot microSD şi primim şi o cameră de 8 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz şi avem parte şi de display de 3.8 inch cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Disponibil pe auriu sau roz, Galaxy Folder 2 pare să fie destinat celor care încă visează la un telefon Motorola RAZR nou să zicem. Are talia necesară şi alura unui astfel de clamshell. Să nu vă mire dacă se va vinde foarte bine în Asia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×