Samsung Galaxy Note 7 primește o reclamă televizată în Coreea de Sud; sunt oferite indicii cu privire la funcțiile sale

1.623 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 primește o reclamă televizată în Coreea de Sud; sunt oferite indicii cu privire la funcțiile sale</b>Astăzi chiar cei de la Samsung vin cu un material referitor la phablet-ul Galaxy Note 7 ce urmează a fi lansat oficial pe data de 2 august în cadrul unui eveniment marca Unpacked. Privim aici asupra unei reclame televizate de tip teaser pentru noul

Doar 5 zile rămase până la evenimentul Samsung Unpacked în cadrul căruia compania sud-coreeană va prezenta oficial phablet-ul Galaxy Note 7. De-a lungul ultimelor săptămâni am văzut numeroase imagini cu produsul în cauză, cu accesoriile destinate acestuia, ba chiar și clipuri video ce ne prezentau rapiditatea autentificării pe baza scanării de iris. Astăzi, vedem în schimb o reclamă televizată distribuită de Samsung în Coreea de Sud.

În cele 30 secunde ale clipului sunt incluse indicii cu privire la funcțiile aduse de noul phablet. Se face aici aluzie la scanner-ul de iris, dar și la faptul că noul telefon ne va oferi certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf (maxim 30 minute în apa de până la 1.5 metri). Totodată, spre finalul reclamei avem și cifrele 0, 1, 2, 3, 4, 5 și un semn al întrebării ce indică că produsul se va numit Note 7 și nu cum se credea la început - Note 6.

Ca dotări ar urma să primim un display de 5.77 inch cu margini curbate, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 sau 6 GB memorie RAM și același senzor foto principal de 12 megapixeli regăsite și pe seria Galaxy S7. Bineînțeles, un stylus S-Pen se va regăsi la pachet, și vom beneficia și de autentificare pe bază de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×