Samsung Galaxy J1 Mini este un nou model entry level, cu dotări confirmate de o scăpare în GFXBench

542 ori
<b>Samsung Galaxy J1 Mini este un nou model entry level, cu dotări confirmate de o scăpare în GFXBench</b>Samsung nu diversifică doar gamele Galaxy Mega sau Core, ci şi seria Galaxy J. Astfel, după Galaxy J1 şi Galaxy J1 Ace, acum &icirc;l descoperim pe Galaxy J1 Mini, despre care aflaţi mai multe informaţii &icirc;n r&acirc;ndurile următoare. &nbsp;...

Samsung nu diversifică doar gamele Galaxy Mega sau Core, ci şi seria Galaxy J. Astfel, după Galaxy J1 şi Galaxy J1 Ace, acum îl descoperim pe Galaxy J1 Mini, despre care aflaţi mai multe informaţii în rândurile următoare.

Un terminal cu numele de cod SM-J105F a apărut în GFXBench, dezvăluind parţial specificaţiile lui Galaxy J1 Mini. Numele a fost confirmat de către site-ul producătorului de chipseturi Spreadtrum, se pare. Handsetul va veni cu Android 5.1.1 Lollipop, un display WVGA şi un procesor quad core Spreadtrum SC8830, cu GPU Mali 400 MP2.

Samsung Galaxy J1 Mini este un nou model entry level, cu dotări confirmate de o scăpare în GFXBench

La bord se vor mai afla şi 1 GB RAM, 8 GB stocare, o cameră de 5 megapixeli principală şi 1.3 MP secundară. Între timp acelaşi telefon Samsung a apărut şi în lista celor de la Zauba, care monitorizează importurile şi exporturile de produse în India. Din acea sursă am aflat că J1 Mini va fi un telefon cu diagonală de doar 4 inch. Ne aşteptăm aici la un preţ foarte scăzut, poate chiar sub 100 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×