Samsung Galaxy J3 (2017) apare într-o randare clară, ce pare oficială; Smartphone nou de buget

1.845 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2017) apare într-o randare clară, ce pare oficială; Smartphone nou de buget</b>Și Galaxy J3 (2017) se află pe lista de lansări a sfârșitului de an pregătită de către sud-coreenii de la Samsung, smartphone pe care îl vedem astăzi într-o randare cu iz oficial. Așadar, ne putem aștepta ca telefonul să fie lansat foarte curând pe piață

Samsung ne pregăteşte noua gama midrange de modele Galaxy A 2017 pentru debut şi ar trebui să vedem şi variantele Pro de modele Galaxy C5 şi C7 în curând, dar există şi noi modele de buget în pregătire. E vorba despre Samsung Galaxy J3 (2017) spre exemplu, a cărui randare a apărut pe web astăzi şi o vedeţi mai jos.

Galaxy J3 2017

Terminalul a fost importat în India pentru teste cu o lună în urmă, iar ulterior a fost certificat şi de către FCC. Samsung Galaxy J3 (2017) apare în această imagine publicată pe web de către zvonacul Evan Blass, deci o sursă de încredere când vine vorba de scăpări de gen. Designul e destul de generic pentru un model de buget, iar acest device vine cu un buton Home fizic, flancat de două butoane capacitive.

Handsetul ar urma să aibă un ecran de 5 inch, procesor Snapdragon 430 tactat la 1.4 GHz şi 2 GB RAM, conform unei scăpări recente în GeekBench. O baterie de 2600 mAh se va afla de asemenea la bord, iar ca OS primim Android 6.0.1 Marshmallow cu TouchWiz aplicat peste. Conectivitatea 4G LTE, plus VoLTE se află de asemenea printre dotări.

Ne aşteptam la un preţ mic, poate undeva de la 150 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×