Xiaomi Mi MIX Nano? O variantă mai mică a phabletului faimos apare în imagini, cu diagonală de 5.5 inch

1.636 ori
<b>Xiaomi Mi MIX Nano? O variantă mai mică a phabletului faimos apare în imagini, cu diagonală de 5.5 inch</b>Cu siguranță faptul că Xiaomi Mi Mix este un gigant în toată regula cu a sa diagonală de 6.4 inch, nu este un lucru pe placul unora dintre utilizatori. Și Xiaomi ar vedea acest lucru și ar pregăti o variantă mai compactă a sa cu display de 5.5 inch

E de aşteptat ca un terminal hit sau care se dovedeşte a fi senzaţional să primească şi versiuni derivate sau lite, iar Xiaomi Mi MIX nu pare să fie o excepţie. Au apărut astfel imagini ce par să reprezinte o posibilă versiune "Mini" a sa, un model de 5.5 inch.

Mi Mix Nano

Fotografiile vin de pe Weibo şi terminalul e clar mai mic decât modelul MI Mix cu diagonală de 6.4 inch şi acoperire a ecranului de 91%. Având în vedere producţia limitată a unităţii principale, un model derivat ar putea fi salvator pentru fani. Sursa afirmă că terminalul, cunoscut şi sub numele de cod Nano va sosi cu un ecran de 5.5 inch şi procesor Qualcomm Snapdragon 821.

Mi Mix Nano

La bord vom găsi şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, aparent. Fotografiile compară modelul Nano cu cel Mi MIX full size, dar le privim cu precauţie, pentru că nu mai avem şi alte scăpări până acum, certificări sau dovezi similare. Nu e e deloc exclus ca acest device să renunţe la corpul din ceramică, pentru a fi mai uşor de produs şi găsit pentru fani.

Mi Mix Nano

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×