Samsung Galaxy J5 Pro debutează oficial; este identic lui J5 (2017), dar primim mai mult RAM și spațiu de stocare dublu

5.029 ori
<b>Samsung Galaxy J5 Pro debutează oficial; este identic lui J5 (2017), dar primim mai mult RAM și spațiu de stocare dublu</b>Un anunț surpriză are loc astăzi când Samsung anunță lansarea smartphone-ului Galaxy J5 Pro pe piața din Thailanda. La prima vedere avem de-a face cu un terminal identic lui Galaxy J5 (2017), cu excepția unui upgrade adus la nivel de RAM și

Pe piața din Thailanda cei de la Samsung au anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Galaxy J5 Pro, un terminal identic lui Galaxy J5 (2017) care se diferențiază doar prin upgrade-ul adus la capitolul spațiu de stocare flash și memorie RAM. Noul telefon va fi comercializat la un preț de aproximativ 295 dolari și după cum puteți vedea, avem fix același design metalic unibody și chiar aceleași dimensiuni.

Samsung Galaxy J5 pro

Spre deosebire de J5 (2017) care pune pe masă 2 GB RAM și 16 GB de stocare flash, acest Galaxy J5 Pro vine echipat cu 3 GB RAM și cu 32 GB de stocare internă. Restul dotărilor hardware sunt identice cu toate că nu ar fi stricat să vedem în cazul de față un display cu rezoluție Full HD și nu HD în continuare.

Lista specificațiilor mai include procesorul octa-core Exynos 7870 de 1.6 GHz, slotul microSD, camera frontală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.9, respectiv senzorul foto principal de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.7. Bateria de 3000 mAh este la posturi, la fel și jack-ul audio și scanner-ul de amprente integrat în butonul home. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×