Moto X4 ni se prezintă într-o randare pentru presă; vedem camera duală și un display cu muchii foarte înguste

940 ori
<b>Moto X4 ni se prezintă într-o randare pentru presă; vedem camera duală și un display cu muchii foarte înguste</b>La nici 24 ore de la dezvăluirea unor detalii interesante despre smartphone-ul Moto X4, iată că Evan Blass are pentru noi și o imagine pregătită pentru presă în care acest device își face apariția. Vedem o cameră duală cu amplasarea destul de

Doar o zi a trecut de la marea dezvăluire a lui Evan Blass referitoare la smartphone-ul Moto X4 și iată că tot el ne prezintă astăzi o randare gata pregătită pentru presă a acestui device de față. Lucrul care din start atrage atenția este acea cameră foto duală de pe spate ce alături de bliț-ul LED este amplasată parcă în forma unui emoticon zâmbăreț, unul care aici va fi pregătit să ne ofere captură cu efect bokeh.

Moto X4

Vedem în față un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, ba chiar ușor curbate dacă privim cu atenție. Interesant este și faptul că acea bărbie din partea de jos este cu mult mai redusă chiar și în raport cu Moto Z / Moto Z2 play, cu toate că și în cazul de față avem parte de un buton home fizic.

De asemenea, remarcăm faptul că panoul spate pare a fi unul glossy din sticlă, așadar nefiind vorba despre o carcasă metalică unibody cum ne dezvăluiau unele randări și zvonuri. Ca dotări vom primi pe acest device un display FHD de 5.2 inch, un procesor Snapdragon 630 de 2.2 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash. Bifăm și prezența certificării IP68, a bateriei de 3000 mAh și a camerei selfie de 16 megapixeli.

Pe spate vom avea un modul dual de 12 mpx + 8 mpx și telefonul este așteptat să ruleze Android 7.1 Nougat din fabrică. Lansarea ar fi programată pentru trimestrul 4 al acestui an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×