Samsung Galaxy S8 Mini este în cărți; ar sosi cu display de 5.3 inch la un preț de 399 dolari! (Zvon)

4.118 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Mini este în cărți; ar sosi cu display de 5.3 inch la un preț de 399 dolari! (Zvon)</b>De la S6 încoace nu am mai văzut versiuni mini pentru flagship-urile Samsung lansate pe piață, dar acum în 2017 ne-am putea trezi cu un Galaxy S8 Mini. Zvonul cu privire la debutul acestui model tocmai ce a ajuns online și aparent el provine din partea

Ultimul model Mini dintr-o serie flagship Samsung a fost S5 Mini, terminal deloc rău mai ales ținând cont că păstra câteva dintre dotările modelului de top. De atunci și până acum nu am mai văzut pe piață asemenea modele mini pentru produsele high-end Galaxy S, dar este posibil ca anul 2017 să ne aducă unul sub forma lui Samsung Galaxy S8 Mini.

Vestea cu privire la acest posibil debut sosește din partea unui insider Samsung și aflăm că echipa R&D a filialei mobile lucrează la o variantă mini a modelului Galaxy S8 - terminal din urmă ce tocmai a avut parte de un eveniment de lansare pe plan local. Se aduce în ecuație posibilitatea ca telefonul să vină cu un display de 5.3 inch și în mod interesant tot cu 4 GB memorie RAM și procesor Qualcomm Snapdragon 835. 

Personal nu m-ar deranja ca acest Galaxy S8 Mini să vină la pachet cu un procesor upper mid-range, dar măcar camerele foto să fie păstrate. Design-ul ar fi cu siguranță copiat și în cazul de față, dar nu se știe cu siguranță dacă se vor păstra și panourile curbate spre margini. Doar timpul ne va spune dacă S8 Mini este real, asta ținând cont că speculațiile de astăzi indică o lansare oficială la câteva săptămâni distanță de la debutul comercial al modelelor S8 și S8+ (28 aprilie în România).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×