Samsung Galaxy J7 Duo debutează oficial cu o cameră duală în spate; Are și 4 GB RAM

918 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Duo debutează oficial cu o cameră duală în spate; Are și 4 GB RAM</b>Pe piața din India debutează astăzi și smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Duo, terminal din zona mid-range care adoptă o cameră duală. Acesta nu este primul telefon din această zonă mid-range a sud-coreenilor care se livrează cu un modul de cameră

După câteva leak-uri sosite anterior în online, iată că smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Duo debutează astăzi la nivel oficial în India cu dotări destul de atractive la bord. Ce ne atrage atenția din start este faptul că telefonul dispune de o cameră duală în partea din spate, un element pe care publicul cu buget mai restrâns îl va aprecia cu siguranță. Haideți să vedem și ce alte dotări mai oferă la pachet J7 Duo!

Galaxy J7 Duo

Se aduce în plan central un ecran sAMOLED de 5.5 inch care din păcate oferă rezoluție modestă de doar 1280 x 720 pixeli, iar ca procesor s-a ales un Exynos octa-core din seria 7. Primim 4 GB de RAM, 32 GB spațiu de stocare flash și următoarele elemente de conectivitate: Bluetooth 4.2, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (dual-band), dar și jack audio 3.5 mm.

Galaxy J7 Duo dispune de un scanner de amprente amplasat frontal, de o baterie de 3000 mAh și de o cameră selfie interesantă de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9 pentru fotografii reușite și în lumină slabă - senzor ce profită și de un mod numit Selfie Focus prin care background-ul va fi blurat și fețele scoase în prim plan.

În spate regăsim o cameră duală de 13 megapixeli (deschidere f/1.9) + 5 megapixeli care ne permite utilizarea funcțiilor Live Focus și Background Blur Shape. Samsung Galaxy J7 Duo măsoară 8.1 mm în grosime și aflați că prețul său în India este de 260 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×