Samsung Galaxy J2 (2018) debutează în India cu dotări mai bune decât varianta Pro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 686 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2018) debutează în India cu dotări mai bune decât varianta Pro</b>Se pare că nu doar cei de la Huawei o dau în bară atunci când vine vorba de numele asociate terminalelor aduse pe piață, ci și Samsung. Este vorba despre varianta Galaxy J2 (2018) proaspăt lansată astăzi pe piața din India la un preț de

Weekend-ul trecut vă informam și despre lansarea lui Honor 7A Pro, un telefon care ne-a atras atenția prin faptul că aduce dotări mai slabe decât varianta Honor 7A, ceea ce este destul de ciudat dacă arunci o privire asupra numelor. Totuși, se pare că Huawei nu este singura companie de pe piață ce asociază nume de genul telefoanelor din portofoliul, asta pentru că și Samsung face același lucru.

După ce în ianuarie sud-coreenii prezentau modelul Galaxy J2 Pro (2018) cu 1.5 GB RAM iată că acum în India debutează varianta Galaxy J2 (2018) care spre mirarea tuturor vine cu 2 GB RAM în schimb. Mai interesant de atât este și faptul că proaspătul sosit costă doar 122 dolari, cu aproximativ 20 dolari mai puțin decât prețul de lansare a variantei Pro.

Pe lista de dotări comune se află ecranul de 5 inch cu rezoluție de 960 x 540 pixeli și tehnologie Super AMOLED, procesorul quad-core de 1.4 GHz și 16 GB de stocare flash. Telefonul are și cameră frontală de 5 megapixeli, cameră foto principală de 8 megapixeli, baterie de 2600 mAh și slot microSD. 

Ca un fapt divers vă amintim că de curând Samsung a lansat și o altă variantă J2 Pro în Coreea de Sud, model ce nu dispune de Wi-Fi și nici de conexiune date.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×