Samsung Galaxy J7 Duo va sosi cu o cameră duală la pachet; Aflăm mai multe din manualul său

811 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Duo va sosi cu o cameră duală la pachet; Aflăm mai multe din manualul său</b>Cei de la Samsung plănuiesc ca în perioada următoare să aducă pe piață și smartphone-ul Galaxy J7 Duo, acesta fiind un nou model ce adoptă cameră duală în spate. Informația de față ne este dezvăluită chiar prin intermediul manualului său de

Sud-coreenii de la Samsung au în plan să lanseze numeroase modele din seria Galaxy J în acest an, unul dintre ele fiind și Galaxy J7 Duo - terminal care ni se dezvăluie astăzi chiar prin intermediul manualului său de utilizare. Descoperim că handset-ul poartă numele de serie SM-J720F și că acesta adoptă o cameră duală în partea din spate (13 + 5 megapixeli) ce va permite captura cu efect bokeh/portrait.

Samsung Galaxy J7 Duo

Aparent, ca dotări este de așteptat să fie plasat undeva între Galaxy J7 (2017) și Galaxy J7 Pro, urmând a se baza pe un procesor Exynos 7884. Inedit este faptul că acest smartphone va opta pentru un capac spate detașabil și totodată pentru o baterie înlăturabilă, ceva ce nu prea mai vedem în ultima vreme.

Samsung Galaxy J7 Duo

Va avea și Bixby la bord (o premieră în zona mid-range Samsung), un ecran HD de 5.5 inch, 3 sau 4 GB de RAM și o cameră selfie de 5 sau 8 megapixeli cu bliț frontal. Nu va lipsi nici slotul dual-SIM și nici scanner-ul de amprente plasat frontal, iar ca sistem de operare vom avea Android 8.0 Oreo alături de interfața customizată a sud-coreenilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×