Samsung Galaxy J7 Duo va sosi cu o cameră duală la pachet; Aflăm mai multe din manualul său

788 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Duo va sosi cu o cameră duală la pachet; Aflăm mai multe din manualul său</b>Cei de la Samsung plănuiesc ca în perioada următoare să aducă pe piață și smartphone-ul Galaxy J7 Duo, acesta fiind un nou model ce adoptă cameră duală în spate. Informația de față ne este dezvăluită chiar prin intermediul manualului său de

Sud-coreenii de la Samsung au în plan să lanseze numeroase modele din seria Galaxy J în acest an, unul dintre ele fiind și Galaxy J7 Duo - terminal care ni se dezvăluie astăzi chiar prin intermediul manualului său de utilizare. Descoperim că handset-ul poartă numele de serie SM-J720F și că acesta adoptă o cameră duală în partea din spate (13 + 5 megapixeli) ce va permite captura cu efect bokeh/portrait.

Samsung Galaxy J7 Duo

Aparent, ca dotări este de așteptat să fie plasat undeva între Galaxy J7 (2017) și Galaxy J7 Pro, urmând a se baza pe un procesor Exynos 7884. Inedit este faptul că acest smartphone va opta pentru un capac spate detașabil și totodată pentru o baterie înlăturabilă, ceva ce nu prea mai vedem în ultima vreme.

Samsung Galaxy J7 Duo

Va avea și Bixby la bord (o premieră în zona mid-range Samsung), un ecran HD de 5.5 inch, 3 sau 4 GB de RAM și o cameră selfie de 5 sau 8 megapixeli cu bliț frontal. Nu va lipsi nici slotul dual-SIM și nici scanner-ul de amprente plasat frontal, iar ca sistem de operare vom avea Android 8.0 Oreo alături de interfața customizată a sud-coreenilor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×