Samsung Galaxy J7 Prime 2 debutează cu mici upgrade-uri; Costă cam mult raportat la dotări

1.305 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Prime 2 debutează cu mici upgrade-uri; Costă cam mult raportat la dotări</b>Descoperim astăzi faptul că phablet-ul Galaxy J7 Prime din 2016 tocmai ce a primit un succesor, acesta fiind numit J7 Prime 2 și lansat în Emiratele Arabe Unite. Din păcate nu avem parte de prea multe upgrade-uri, design-ul rămânând neschimbat

În toamna anului 2016 cei de la Samsung lansau pe piață și smartphone-ul Galaxy J7 Prime, un phablet clasic pentru acea vreme, unul care se prezenta chiar bine la nivel de cameră foto. Acum descoperim că sud-coreenii au adus la vânzare o variantă actualizată denumită Galaxy J7 Prime 2, device care în ciuda denumirii sale nu pare a aduce prea multe schimbări comparativ cu originalul.

Galaxy J7 Prime

Design-ul rămâne același și la fel și o mare parte dintre dotările sale hardware. Astfel primim un ecran de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core Exynos 7870 de 1.6 GHz, 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. Se oferă și o baterie de 3300 mAh, slot microSD și în spate o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, autofocus și deschidere f/1.9.

Upgrade-ul la nivel hardware este reprezentat de către înlocuirea senzorului selfie de 8 megapixeli de pe varianta originală cu o cameră de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 în cazul de față. Telefonul mai are scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home, iar ca OS doar Android 6.0.1 Marshmallow. Prețul său este de 270 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×